Menu
Placeholder image

Børnenes kunstklub


Børn elsker kunst.


Børnenes Kunstklub er for børn i alderen fra 4 til 7 år. I klubben får børnene mulighed for at eksperimentere med og udtrykke sig kreativt gennem nogle af de bedste kunstværker fra fem kunstmuseer og gennem de ting, der sker lige omkring dem - i byen og i naturen.

Formålet med klubben er at præsentere børn for kunst på en utraditionel og udfordrende måde uden at ville gøre dem til kunstnere. Hensigten er at kunne stimulere, inspirere og motivere børnene til at udfolde sig kreativt - det er derfor ikke vigtigt, at lære dem at være stille og andagtsfulde over for kunsten

Det er gratis at blive medlem af Børnenes Kunstklub. Ud over de mange opgaver, der findes på hjemmesiden, giver medlemskab mulighed for løbende at modtage nyhedsmails, der orienterer om, hvad der sker på de forskellige museer. Man kan både være medlem af Børnenes Kunstklub som privat og som institution.

I Børnenes Kunstklub bliver kunsten tilgængelig for børnene der, hvor de er - i hjemmet og i daginstitutionen. Fra hvert af de fem kunstmuseer er der udvalgt otte kunstværker. Med udgangspunkt i de udvalgte kunstværker er der lavet opgaver, der henvender sig til. Det er opgaver, der alle udfordrer og understøtter børnenes naturlige billedsproglige udtryk og motoriske formåen.  Samtidig findes her også opgaver, der handler om at tage ud og tegne - i byen og i naturen. Opgaverne kan findes, downloades og printes fra den fælles hjemmeside Børnenes Kunstklub under punkterne ”Opgaver” og "Ta' ud og tegn" til fri fornøjelse i hjem og institution.


Børnenes Kunstklub

Opgaverne fra Kunstmuseet Brundlund Slot kan du hente herunder.


Opgaver 4 1/2 år Opgaver 4 1/2 år

Opgaver 5 1/2 år Opgaver 5 1/2 år

Opgaver 5 år Opgaver 5 år

Opgaver 6 1/2 år Opgaver 6 1/2 år

Opgaver 6 år Opgaver 6 år

Opgaver 7 1/2 år Opgaver 7 1/2 år

Opgaver 7 år Opgaver 7 år